Zeybekler Forumu
Eylül 10, 2010, 03:23:13 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 4 5 [6]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sitede sınırlı chat?  (Okunma Sayısı 6633 defa)
Tekmeci_eFe
!_ eFeLeRiN eFeSi _!
Zeybek
Çevrimdışı Çevrimdışı

inadıNa M-E-N-E-M-E-N !

« Yanıtla #50 : Nisan 13, 2009, 06:38:20 ÖS »

efe87, benim kimseye laf attığım yok . biliyorsun seninle kestim muhabbeti. epey söyledim sana senin görevin millete napması gerektiklerini söylemek değil ! rütben efe olabilir ama forumda yönetici değilsin . anla artık şunu . amacım rütbe olsaydı eğer sen rahat ol 3 günde hallederdim.. umarım anlamıssındır . kendine işine bak .. eğer gereksizse silinir zaten kasma buKadar Göz kırpan

Görüntü kirliliğinden başka bir işe yaramıyorsun sen yaa. Her gün o kadar saçma mesajlar yazıyorsun ki midem bulandı artık. Rütbemin efe olmasının hiçbir alakası yok. Sırf rütbe yükseltmek için boş boş mesajar yazıyorsun, yeter artık. Yazdığın 10 mesajdan 4-5 tanesi saçma ve gereksiz. Baştan sona yazmış olduğun mesajları oku bakalım....

laf dalaşına girmicem bu sefer Kahkaha söylen dur kocum . sana göre hareket etmicem . sen bi bak bakalım . forumda varmı bukadar çalışan .. Göz kırpan hadi KendinLe başbaşa kal .. Göz kırpan Sırıtan

EFELİK MERTLİKTİR,

KALDIRDINMI KOLLARI BEREKET GETİRİR,

ÇIRPTINMI ELLERİ YÜREKLERİ TİTRETİR,

VURDUNMU DİZLERİ YERİ GÖĞÜ İNLETİR !!!

!!..M-e-n-e-M-e-n..!!

!!...E-F-E-L-E-R-İ...!! 
efe87
'09 AYDIN
Efe
Çevrimdışı Çevrimdışı

Efeler Diyarı AYDIN

« Yanıtla #51 : Nisan 13, 2009, 06:41:32 ÖS »

laf dalaşına girmicem bu sefer Kahkaha söylen dur kocum . sana göre hareket etmicem . sen bi bak bakalım . forumda varmı bukadar çalışan .. Göz kırpan hadi KendinLe başbaşa kal .. Göz kırpan Sırıtan
Senin çalışmaktan anlayışın gereksiz mesajlar yazmaksa, inan senden çalışkanı yok zaten forumda Göz kırpan

Dansın Efeleri '09 Aydın     "Efeyiz Deliyiz Bitaneyiz..."
Tekmeci_eFe
!_ eFeLeRiN eFeSi _!
Zeybek
Çevrimdışı Çevrimdışı

inadıNa M-E-N-E-M-E-N !

« Yanıtla #52 : Nisan 13, 2009, 06:42:14 ÖS »

Senin çalışmaktan anlayışın gereksiz mesajlar yazmaksa, inan senden çalışkanı yok zaten forumda Göz kırpan

ilahi ya Kahkaha  Kahkaha bitanesin sen

EFELİK MERTLİKTİR,

KALDIRDINMI KOLLARI BEREKET GETİRİR,

ÇIRPTINMI ELLERİ YÜREKLERİ TİTRETİR,

VURDUNMU DİZLERİ YERİ GÖĞÜ İNLETİR !!!

!!..M-e-n-e-M-e-n..!!

!!...E-F-E-L-E-R-İ...!! 
CAKIRCALI MEHMET
Kızan
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #53 : Aralık 26, 2009, 11:20:34 ÖS »

Sitede kafasına göre iş yapanlar istediği yere getirdi siteyi zaten.Kaç kişi giriyor günde hiç ya beş kişi ya 3 kişi üyelerin hepsi bıraktı girmeyi neden???yenilik yok çünki.Devam edin yöneticilerim Gülümseme bu uygulamaya Gülümseme yakında kimse girmicek kaç ay kitlendi temelli kaldırılsın Gülümseme

ÖDEMİŞ'İN KAVAKLARI

DÖKÜLÜR YAPRAKLARI

BİZEDE DERLER ÇAKICI

YAKARIZ KONAKLARI!!!

<<<<ÇAKIRCALI>>>>

<<<EFELER DİYARI ÖDEMİŞ>>>
fırat
Moderatör
Efe
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #54 : Aralık 27, 2009, 11:05:28 ÖS »

Kıymetli yorumunuz için teşekkürler , forumda yenilik yapmak istediğimiz zaman fikirlerinize başvururuz müsterih olunuz.

Zeybekler.Net
Sayfa: 1 ... 4 5 [6]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!